Αποκλειστικά στο Kosmos το «Rise» του Ofili από την ταινία της Disney...

Αποκλειστικά στο Kosmos το «Rise» του Ofili από την ταινία της Disney για τον αδερφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο | Από Δευτέρα 16.05.22

Αποκλειστικά στο Kosmos το τραγούδι του Φράνσις «Ofili» Αντετοκούνμπο
για την ταινία της Disney «Rise» για τον αδερφό του, Γιάννη
Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ακούστε το «Rise» μόνο στο Kosmos!

Το «Rise», η πολυαναμενόμενη ταινία σε παραγωγή της Disney για την ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδερφών του που βρέθηκαν από τα Σεπόλια στα μεγάλα γήπεδα του NBA, βγαίνει στις 27 Μαΐου και μοιάζει με οικογενειακή υπόθεση των AntetokounBros.

To ομότιτλο τραγούδι που ακούγεται στην ταινία γράφτηκε και ερμηνεύτηκε από τον Francis «Ofili» Adetokunbo, τον πέμπτο και μεγαλύτερο σε ηλικία αδερφό της διάσημης μπασκετικής οικογένειας. Το καλλιτεχνικό του όνομα «Ofili», είναι ταυτόχρονα το όνομα του αγαπημένου του παππού, ο οποίος τον μεγάλωσε, και σημαίνει «ειρήνη και ευτυχία». Ο Ofili έχει έδρα του την Αθήνα και καταγωγή από το Λάγος της Νιγηρίας.

Ο 33χρονος Ofili δημιουργεί afro beats, hip hop και trap μουσική εδώ και περίπου μία δεκαετία, με τις πρώτες κυκλοφορίες του να βγαίνουν πριν από δύο χρόνια, όταν μετακόμισε από τη Νιγηρία στην Ελλάδα.
Το καλοκαίρι του 2021 συνεργάστηκε με τους Moose και Νέγρο Του Μοριά, underground ονόματα της ελληνικής Hip Ηop/Trap σκηνής και μαζί κυκλοφόρησαν το «Like Giannis», ένα κομμάτι φόρο-τιμής στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το καινούργιο του single με τίτλο «Count on U» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021.
Και τώρα το «Rise», που από τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ακούτε αποκλειστικά στο Kosmos!

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!