Δεύτερο Πρόγραμμα – Ακούστε αποκλειστικά το νέο τραγούδι του Τάκη Σούκα «Στο...

Δεύτερο Πρόγραμμα – Ακούστε αποκλειστικά το νέο τραγούδι του Τάκη Σούκα «Στο Αεροδρόμιο» με τη Γλυκερία 30.11-04.12.2020

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7
Ακούστε αποκλειστικά το νέο τραγούδι του Τάκη Σούκα
«Στο Αεροδρόμιο» με τη Γλυκερία

Από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου ώς την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Η Γλυκερία ερμηνεύει για πρώτη φορά σύνθεση του Τάκη Σούκα, σμίγοντας δισκογραφικά μια μεγάλη φωνή με έναν σπουδαίο δημιουργό.

Το νέο τραγούδι «Στο Αεροδρόμιο», σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη, θα ακούσουμε για πρώτη φορά το πρωί της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου 2020 και θα το ακούμε για μία εβδομάδα αποκλειστικά στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7.

Συνεχίζοντας τις αποκλειστικές μεταδόσεις, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα μεταδόθηκε από το Δεύτερο Πρόγραμμα το νέο τραγούδι του Δημήτρη Υφαντή, αυτή τη φορά, το Δεύτερο μάς δίνει τη δυνατότητα να ακούσουμε τη μεγάλη επιστροφή του Τάκη Σούκα. Με μια πορεία 60 ετών στο πάλκο αλλά και στη δισκογραφία, ως συνθέτης έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους ερμηνευτές, ενώ ως βιρτουόζος του ακορντεόν και του σαντουριού πρωτοεμφανίστηκε σε ηλικία 13 ετών.

Η Γλυκερία και ο Τάκης Σούκας στο Δεύτερο

Την  Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020, ώρα 14:00-15:00, η Γλυκερία θα είναι καλεσμένη της Βάνας Δαφέρμου στην εκπομπή της «Παντός καιρού», και θα μας αφηγηθεί ιστορίες από την πολύχρονη συνεπή πορεία της στο ελληνικό τραγούδι, καθώς και τι είναι εκείνο που οδήγησε στη –για πρώτη φορά- μουσική συνάντησή της με τον Τάκη Σούκα.

Οι ακροατές του Δεύτερου θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν και τον Τάκη Σούκα σε μια σπάνια συνέντευξή του να αφηγείται τον μουσικό βίο του και τις αναρίθμητες ιστορίες του σε όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 13:00-14:00, στην εκπομπή του Μιχάλη Γελασάκη, «Αδέσποτες Νότες».

Το τραγούδι «Στο Αεροδρόμιο» είναι ο προπομπός του δίσκου «Τάκης Σούκας – Πρώτη Φορά».

Οι αποκλειστικές μεταδόσεις στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 συνεχίζονται.

Info

«Ακούστε αποκλειστικά» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

«Στο Αεροδρόμιο», Ερμηνεία: Γλυκερία, Μουσική: Τάκης Σούκας, Στίχοι: Κώστας Μπαλαχούτης

Από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου ώς την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

#ΑκούστεΑποκλειστικά #ΣτοΑεροδρόμιο #defteroprogramma #neoprogramma

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου:https://webradio.ert.gr/programma-deftero/