Δεύτερο Πρόγραμμα: «Η Μπέττυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη με την...

Δεύτερο Πρόγραμμα: «Η Μπέττυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ» 16.10.2017

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Της μέρας τα γυρίσματα»

 «Η Μπέττυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ»

Πρώτη ολοκληρωμένη ραδιοφωνική μετάδοση 

 Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ώρα 12:00-13:00

FWTO OSM

Ο δίσκος «Η Μπέττυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ» θα παρουσιασθεί σε πρώτη ολοκληρωμένη ραδιοφωνική μετάδοση, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12.00 στην εκπομπή του Δεύτερου Προγράμματος «Της μέρας τα γυρίσματα», με τη Λίτσα Τότσκα. 

Μετά από προετοιμασία δύο χρόνων, ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη με συμφωνικό ήχο είναι γεγονός. Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Γιάννης Μπελώνης, συνεργάτης επί δεκαετία του συνθέτη και της Ορχήστρας του.

DSC_8557-2

Η Μπέττυ Χαρλαύτη, η μοναδική ερμηνεύτρια της γενιάς της που βρέθηκε, διόλου τυχαία, σταθερά κοντά στον συνθέτη και τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» τα τελευταία χρόνια, συμπράττει με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ -υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη– και ερμηνεύει δέκα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, δύο εκ των οποίων ανέκδοτα, τα οποία και θα ακουστούν για πρώτη φορά.

Μία δουλειά που θα εκπλήξει στο άκουσμά της και θα συγκινήσει με τους συμβολισμούς της, με ηχηρές συμμετοχές όπως του Zulfu Livaneli και της Μαρίας Φαραντούρη εμβληματικοί συνοδοιπόροι του Μίκη Θεοδωράκη- αλλά και του Γιώργου Περρή ενός νέου τραγουδιστή με διεθνή καριέρα.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Λίτσα Τότσκα.

Συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7!

Info:

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ώρα 12:00-13:00

Εκπομπή: «Της μέρας τα γυρίσματα»

 «Η Μπέττυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη» 

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

IMG_9472 dressed3