Δεύτερο Πρόγραμμα – Live συναυλία στο Στούντιο C: «Κινηματογράφος, θέατρο και μουσική…»...

Δεύτερο Πρόγραμμα – Live συναυλία στο Στούντιο C: «Κινηματογράφος, θέατρο και μουσική…» 14.01.2020

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

«Κινηματογράφος, θέατρο και μουσική…»

Live συναυλία στο Στούντιο C

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, ώρα 21:00

Το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, εγκαινιάζοντας ένα κύκλο συναυλιών, υποδέχονται δύο ταλαντούχους συνθέτες, που θα παρουσιάσουν συνθέσεις τους από κινηματογραφικά και θεατρικά έργα.

Ο Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης και η Έλενα Παυλέα, με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού, θα παρουσιάσουν σε  απ’ ευθείας μετάδοση από το Δεύτερο Πρόγραμμα και παρουσία κοινού, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 21:00 από το στούντιο C, συνθέσεις τους από κινηματογραφικές ταινίες, ταινίες μικρού μήκους και θεατρικά έργα.

Μια συναυλία όπου η μουσική αναλαμβάνει τον «ρόλο» να μεταφέρει μηνύματα, να σχολιάσει, να επεξηγήσει τη δράση, ή ακόμη και να αποκαλύψει κρυφές πτυχές, που δεν εκφράζονται επί σκηνής.

Ο Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης θα παρουσιάσει συνθέσεις του, από την ταινία «Too Much Info Clouding Over My Head», τις ταινίες μικρού μήκους «Evergreen» και «Ο Σπόρος», καθώς και από τα θεατρικά έργα «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» και «Γέρμα».

Η Έλενα Παυλέα  θα παρουσιάσει έργα από την ταινία «Rainy days» του Alessandro Spiliotopulos, έργα εμπνευσμένα από γλυπτά και πίνακες του εικαστικού Παναγιώτη Παπαδόπουλου, καθώς και έργα από την βουβή ταινία μικρού μήκους «Καρπών σπονδή» επίσης  του Alessandro Spiliotopulos, ενώ θα εμφανιστεί για δύο κομμάτια η σολίστρια Μαρισία Παπαλεξίου.

Info:

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, ώρα 21:00

«Κινηματογράφος, θέατρο και μουσική…»

Live συναυλία στο Στούντιο C

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm