Δεύτερο Πρόγραμμα – Ο Τάκης Σούκας στις «Αδέσποτες Νότες» με τον Μιχάλη...

Δεύτερο Πρόγραμμα – Ο Τάκης Σούκας στις «Αδέσποτες Νότες» με τον Μιχάλη Γελασάκη 04.12.2020

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103,7

Ο Τάκης Σούκας

στις «Αδέσποτες Νότες» με τον Μιχάλη Γελασάκη

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 13:00 – 14:00

Έχει γράψει πάνω από 1.200 τραγούδια και έχει συμμετάσχει ως μουσικός σε πάνω από 10.000!

Από τους πιο παραγωγικούς συνθέτες λαϊκών τραγουδιών, ο Τάκης Σούκας παραμένει ενεργός και γεμάτος εμπειρίες από την αθηναϊκή νύχτα, από τα στούντιο όπου γράφτηκαν οι μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες (σε πολλές συμμετέχει ως μουσικός) και από τις εξαντλητικές περιοδείες. Μερικές απ’ αυτές έρχεται να μοιραστεί μαζί μας στο στούντιο του Δεύτερου Προγράμματος, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, στις 13:00, στην εκπομπή «Αδέσποτες Νότες» με τον Μιχάλη Γελασάκη.

Μιλάει για τις επτά δεκαετίες παρουσίας του στο ελληνικό τραγούδι, για τον Γιώργο Νταλάρα που επέμενε να παίζει σαντούρι στις εμφανίσεις του και τη στήριξή του σε εκείνον όταν άλλοι του έδιναν δεκαπλάσιο μεροκάματο, τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Στράτο Διονυσίου, τη Γιώτα Λύδια, την Ελένη Βιτάλη, τη «χαρτούρα» στα πανηγύρια και τα χαρτάκια με τα νούμερα που έδιναν στους τραγουδιστές με τις παραγγελιές. Θυμάται τα νυχτερινά κέντρα με τα σχήματά τους, τους μάγκες που ήθελαν να χορέψουν ζεϊμπέκικο πρώτοι, αλλά και μαχαιρώματα που ενίοτε σταματούσαν το πρόγραμμα στη μέση.

Αφορμή της συνέντευξης είναι ο νέος πολυσυλλεκτικός δίσκος που θα κυκλοφορήσει σύντομα με τραγουδιστές οι οποίοι ερμηνεύουν Τάκη Σούκα σε πρώτη εκτέλεση για πρώτη φορά.

Info

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 13:00-14:00

«Αδέσποτες Νότες» – Μιχάλης Γελασάκης

Τάκης Σούκας

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

#defteroprogramma #neoprogramma

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://webradio.ert.gr/programma-deftero/