Δεύτερο Πρόγραμμα – Σπύρος Γραμμένος & Χρήστος Καλκάνης «Live… από το σπίτι...

Δεύτερο Πρόγραμμα – Σπύρος Γραμμένος & Χρήστος Καλκάνης «Live… από το σπίτι τους» 13.05.2020

«Live… από το σπίτι τους»

στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

«Σπύρος Γραμμένος & Χρήστος Καλκάνης»
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, ώρα 21:00

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 και ώρα 21:00, η εκπομπή «Live… από το σπίτι τους» φέρνει τον Σπύρο Γραμμένο στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, για ένα ωριαίο unplugged με ραδιοφωνική σκηνοθεσία και ψυχή!

Ο Σπύρος Γραμμένος, παρέα με τον Χρήστο Καλκάνη στο κλαρινέτο, θα μας παρουσιάσει κυρίως δικά του τραγούδια και κείμενα εμπνευσμένα από τις ημέρες της καραντίνας αποκλειστικά για τους ακροατές του Δεύτερου.

.

Τον συντονισμό της δράσης ανέλαβε ο Διευθυντής του Δεύτερου Προγράμματος Πάνος Χρυσοστόμου, ενώ οι παραγωγοί του Δεύτερου Δήμητρα Κόχιλα και Έλενα Διάκου, εκ περιτροπής, θα βρίσκονται στο studio του Δεύτερου κατά τη διάρκεια των συναυλιών, συντονίζοντας τις μεταδόσεις.

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ με επικεφαλής τον Μάκη Γίγα, ο οποίος ανέλαβε την «επικίνδυνη αποστολή» της εξωτερικής μετάδοσης και ηχογράφησης.

Οι συναυλίες αναμεταδίδονται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από το web του Δεύτερου (https://webradio.ert.gr/deftero/)

Μείνετε συντονισμένοι στο Δεύτερο Πρόγραμμα

γιατί τα καλύτερα ξεκινούν από το σπίτι!

Info

«Live… από το σπίτι τους»

«Σπύρος Γραμμένος & Χρήστος Καλκάνης»

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, ώρα 21:00

Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Χρυσοστόμου

Συντονισμός παρουσίασης: Έλενα Διάκου

Ηχοληψία: Μάκης Γίγας