Η «All For Blue» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 25.07.2020

Η «All For Blue» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 25.07.2020

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Προσφέρω»
Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 25 Ιουλίου 2020, στις 15:00
Η «All For Blue» στην εκπομπή «Προσφέρω»
του Πρώτου Προγράμματος

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στην υποβρύχια σκοποβολή, εκπαιδεύτρια ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης, μοναδική Ελληνίδα Shark Aware Instructor και ιδρύτρια της «All For Blue» Κατερίνα Τοπούζογλου, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα.

Η κα Τοπούζογλου παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της περιβαλλοντικής οργάνωσης «All For Blue», που σκοπός της είναι η προστασία των θαλασσών και η εκπαίδευση της νέας γενιάς προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, μιλάει για τους παράκτιους και υποβρύχιους καθαρισμούς, τη διεθνή δράση, τα διεθνή ερευνητικά προγράμματα αλλά και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος που οργανώνει η «All For Blue».

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

«All For Blue» – Κατερίνα Τοπούζογλου

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert