Η εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού «ΕΛΙΖΑ» στην εκπομπή «Προσφέρω» του...

Η εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού «ΕΛΙΖΑ» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 29.02.2020

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Προσφέρω»
Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, στις 15:00
Η εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού «ΕΛΙΖΑ»
  στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος

Η διοικητική διευθύντρια της εταιρείας κατά της κακοποίησης του παιδιού «ΕΛΙΖΑ» Αφροδίτη Στάθη είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα.

Η κα Στάθη παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις της εταιρείας κατά της κακοποίησης του παιδιού «ΕΛΙΖΑ», μιας εξειδικευμένης Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση. Μιλάει για το πανελλαδικό πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης νοσοκομειακών ιατρών για τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση σωματικά κακοποιημένων παιδιών, αλλά και για το «Ασφαλές Άγγιγμα», ένα καινοτόμο πρόγραμμα πρόληψης της σεξουαλικής κακοποίησης για παιδιά 5 – 9 ετών με πανελλαδική εμβέλεια.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού «ΕΛΙΖΑ» – Αφροδίτη Στάθη

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert