Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος...

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 17.10.2020

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Προσφέρω»
Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος «προσφέρω» που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, στις 15:00

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή»

στην εκπομπή «Προσφέρω»

του Πρώτου Προγράμματος και της Φωνής της Ελλάδας

Η Δάφνη Οικονόμου πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας.

Η κυρία Οικονόμου έχει τιμηθεί με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Ευποιίας από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και μιλάει για την προσφορά της στον τομέα της αναπηρίας.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», από την ίδρυσή της το 1972, χαράσσει σταθερή πορεία στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες και τα δικαιώματά τους και προσφέροντάς τους ίσες ευκαιρίες σε εμπειρίες και γνώσεις.

Στόχος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» είναι τα άτομα με αναπηρίες να μην απομονώνονται και να μην κλείνονται στον εαυτό τους. Η κυρία Οικονόμου μιλάει για το πώς η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» συμβάλλει στην άρση των φραγμών που δημιουργούν οι αναπηρίες, ώστε τα άτομα με αναπηρίες να τοποθετούνται άνετα μέσα στην κοινωνία και να έχουν τη θέση που τους αξίζει.

Στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» στην Αργυρούπολη παρέχονται στα άτομα με εγκεφαλική παράλυση και στις οικογένειές τους ιατρικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες, ενώ λειτουργούν θεραπευτικά τμήματα, προγράμματα εκπαίδευσης, απασχόλησης και διαβίωσης, καθώς και καλλιτεχνική λέσχη.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα

Info

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Δάφνη Οικονόμου – Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert