Η «ETHELON» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 20.06.2020

Η «ETHELON» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 20.06.2020

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Προσφέρω»
Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 20 Ιουνίου 2020, στις 15:00
Η «ETHELON» στην εκπομπή «Προσφέρω»
του Πρώτου Προγράμματος

Γιάννης Αιλιανός, πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ETHELON», είναι προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο κ. Αιλιανός παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις του οργανισμού «ETHELON», που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία. Μιλάει για το webinar με θέμα «Εθελοντισμός & Covid 19», που διοργανώνεται στις 24 Ιουνίου 2020 σε συνέχεια έρευνας για τη χαρτογράφηση του εθελοντισμού στο νέο τοπίο εν μέσω της πανδημίας, καθώς και για τη διερεύνηση νέων εναλλακτικών μορφών κοινωνικής προσφοράς, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1.200 συμμετέχοντες.

Σκοπός της «ETHELON» είναι μέσα από ένα σύνολο δράσεων, εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών, να εντοπίζει, να κινητοποιεί και να συνδέει άτομα, αυτόνομες ομάδες, θεσμικούς φορείς και εταιρείες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αποσκοπώντας στην ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ τους με βάση την εθελοντική προσφορά.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

«ETHELON» – Γιάννης Αιλιανός

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert