Η «Εξέλιξη Ζωής» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 27.02.2021

Η «Εξέλιξη Ζωής» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 27.02.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Προσφέρω»

Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο, στις 15:00

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, «Προσφέρω», που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία, αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, στις 15:00

Η «Εξέλιξη Ζωής» στην εκπομπή «Προσφέρω»

Η Δήμητρα Καλαντώνη, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Εξέλιξη Ζωής», είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Η Δήμητρα Καλαντώνη μιλά για την «Εξέλιξη Ζωής», που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018 και απευθύνεται σε ενήλικους και ανήλικους της εφηβικής ή μετεφηβικής ηλικίας, οι οποίοι προέρχονται από οποιοδήποτε ίδρυμα κλειστής παιδικής προστασίας. Αποστολή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Εξέλιξη Ζωής» είναι να βοηθήσει στη φροντίδα των εφήβων ηλικίας 12-17 και να στηρίξει τους νέους ηλικίας 18-25 ετών. Η «Εξέλιξη Ζωής» στοχεύει στην ομαλή μετάβαση από το ένα ηλικιακό εύρος στο άλλο, ώστε οι νέοι, λαμβάνοντας φροντίδα, προσλαμβάνουσες και ψυχολογική υποστήριξη να διεκδικήσουν με αισιοδοξία, ισορροπία και γνώση ένα καλύτερο μέλλον.

Η Δήμητρα Καλαντώνη εξηγεί ποιες ανάγκες έρχεται να καλύψει η «Εξέλιξη Ζωής» και με ποιες μονάδες συμπορεύεται στο έργο της. Μιλά αναλυτικά για τις δράσεις που αναπτύσσει η «Εξέλιξη Ζωής», οι οποίες κινούνται σε τέσσερις κατευθύνσεις: εκπαίδευση, ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση, πρόσβαση σε πολιτιστικές δραστηριότητες και πρόσβαση σε αθλητικές δραστηριότητες.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα

Info

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Εξέλιξη Ζωής»Δήμητρα Καλαντώνη

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

www.facebook.com/voiceofgreece.ert