Η «Φλόγα» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 06.06.2020

Η «Φλόγα» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 06.06.2020

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Προσφέρω»
Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 6 Ιουνίου 2020, στις 15:00
Η «Φλόγα»
στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος

Η Μαρία Τρυφωνίδη, πρόεδρος του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020, στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα.

Η κα Τρυφωνίδη παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις του συλλόγου «Φλόγα», που ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Η «Φλόγα» συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

«Φλόγα» – Μαρία Τρυφωνίδη

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert