Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου στις «Καλές θάλασσες» |...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου στις «Καλές θάλασσες» | Σάββατο 05.11.2022

 Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου
στις «Καλές Θάλασσες»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2022, στις 08:00

Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Καλές Θάλασσες» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αντώνης Καραγιαννάκης και μεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στις 08:00.

Ο μικρός Γιώργος με μια βαλίτσα στο χέρι και τα παπούτσια του προπάππου του στα πόδια, μεταναστεύει από τον Πειραιά με το υπερωκεάνιο «QUEEN FREDERICA» στην Νέα Υόρκη του προηγούμενου αιώνα… Μυστήρια πράγματα!

Μυστήρια πράγματα κι όμως αληθινά αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνουν ακόμα και σήμερα.

Με το «Πιάτο», το νέο της βιβλίο, γραμμένο κυρίως για παιδιά,  η Κωνσταντίνα Τασσοπούλου μάς ταξιδεύει στις θάλασσες και μας διηγείται ιστορίες για την  μετανάστευση, τις αγωνίες και τις ζωές των ανθρώπων που έφυγαν από τη χώρας τους, αλλά και για τη Νέα Υόρκη της εποχής εκείνης.

Ένα ραδιοφωνικό ταξίδι στο οποίο θα ακουστούν με χιούμορ και ευαισθησία αλήθειες και γεγονότα άλλων εποχών με τον ξεχωριστό και ιδιαίτερο λόγο της καλεσμένης μας.

«Το Πιάτο» είναι ένα βιβλίο που σερβίρει στα παιδιά και τους μεγάλους την ιστορία των Ελλήνων μεταναστών και αυτό θα απολαύσουμε στην «Φωνή της Ελλάδας» και τις «ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ».

Επιμέλεια, παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης

Σάββατο  5 Νοεμβρίου 2022 ώρα 08.00-10.00 το πρωί

Επανάληψη: 23.00-1.00

 

.   Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

  • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
  • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
  • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
  • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
  • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
  • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
  • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
  • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
  • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
  • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238

-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr

– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ