Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο ωκεανογράφος Βασίλης Μαμαλούκας στις «Καλές θάλασσες» |...

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο ωκεανογράφος Βασίλης Μαμαλούκας στις «Καλές θάλασσες» | Σάββατο 22.10.2022

 Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Ο ωκεανογράφος  Βασίλης Μαμαλούκας στις «Καλές Θάλασσες»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, στις 08:00

Ο Βασίλης Μαμαλούκας Φραγκούλης, ωκεανογράφος,  είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Καλές θάλασσες» του Αντώνη Καραγιαννάκη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, στις 8 το πρωί.

Ο Βασίλης Μαμαλούκας έχει σπουδάσει και δουλέψει επί σειρά ετών στο IFREMER (Γαλλικό Ινστιτούτο Ερευνών για την εκμετάλλευση της Θάλασσας) στη Βρέστη της Γαλλίας και έχει το σπάνιο προνόμιο να καταδυθεί για έρευνες με ειδικό βαθυσκάφος σε βάθος 6.000 μέτρων στον βυθό της θάλασσας.

Μας μιλάει για τη ζωή και το πέρασμα του από τη θάλασσα, τους κινδύνους μόλυνσής του θαλασσίου περιβάλλοντος τι πρέπει να προσέξουν οι ναυτιλιακές εταιρείες, οι επαγγελματίες της θάλασσας, αλλά και όλοι μας για να μην υπάρξουν μη αναστρέψιμες συνέπειες στους ωκεανούς.

Ο Βασίλης Μαμαλούκας μάς ξεναγεί στον μυστικό και υπέροχο κόσμο του βυθού και της θάλασσας, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Τέλος, δεν παραλείπει να εκφράσει την αγάπη του για το νησί του τη Λευκάδα και, φυσικά, την αγάπη του για την οικογένεια του.

Επιμέλεια, παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 08:00 – 10:00 το πρωί

Επανάληψη: 23:00-01:00

.   Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

  • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
  • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
  • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
  • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
  • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
  • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
  • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
  • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
  • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
  • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238

-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr

– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ