Η HOPEgenesis στην εκπομπή «προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 14.12.2019

Η HOPEgenesis στην εκπομπή «προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 14.12.2019

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η HOPEgenesis
στην εκπομπή «προσφέρω»
με την Αθηνά Γιόγιακα

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 15:00

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της HOPEgenesis, Δρ. Στέφανος Χανδακάς, μαιευτήρας-γυναικολόγος & ενδοσκοπικός χειρουργός, θα είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή «προσφέρω», το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 15:00.

Ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς θα μιλήσει για το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό HOPEgenesis που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Η HOPEgenesis παρέχει στις γυναίκες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή απομονωμένα νησιά στην Ελλάδα ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας και φροντίδας με στόχο την ανατροπή των ανησυχητικών αρνητικών ποσοστών γεννήσεων στις περιοχές αυτές. Αποστολή της είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους.

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να τους φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Επιμέλεια – παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info:

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert