Η Μάγδα Φύσσα στην εκπομπή «Με τα πόδια μέχρι την αλήθεια» στο...

Η Μάγδα Φύσσα στην εκπομπή «Με τα πόδια μέχρι την αλήθεια» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 04.07.2020

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Με τα πόδια μέχρι την αλήθεια»
«Ο Παύλος, τα βιβλία, τα τραγούδια και ο αγώνας του»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, ώρα 19:00

Μια ιδιαίτερη συνέντευξη της Μάγδας Φύσσα έχουν την ευκαιρία ν’ ακούσουν οι ακροατές του Δεύτερου Προγράμματος, το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00 στην εκπομπή «Με τα πόδια μέχρι την αλήθεια», που επιμελούνται και παρουσιάζουν η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χριστακάκη.

Επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα Φύσσα «συστήνει» τον γιο της μέσα από τα έντονα και ανέμελα παιδικά του χρόνια, τα δεκάδες σημειώματα με τα στιχάκια που έβρισκε στο δωμάτιό του, όταν εκείνος ήταν 11 ετών, τα βιβλία που διάβαζε αχόρταγα, το πάθος του για τη μουσική και το μπάσκετ.

Ακόμη, μιλά για τις κεραίες που εκείνος είχε ανοιχτές στο άδικο και τα προβλήματα της συνοικίας όπου έζησε, για το όνειρό του που έμεινε ανεκπλήρωτο, για τις συναυλίες που έδινε πάντα για να συνδράμει αυτούς που είχαν ανάγκη, για τα μουσικά του σχέδια που έμειναν στη μέση. Επίσης, για τις συνθήκες που, όπως λέει η ίδια, επέτρεψαν στη «Χρυσή Αυγή» να σπέρνει τον θάνατο, καθώς και για τη δικαστική απόφαση που προσδοκά εδώ και έξι χρόνια.

Συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 & 102,9!

Info:

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, ώρα 19:00

Εκπομπή: «Με τα πόδια μέχρι την αλήθεια»

Μάγδα Φύσσα

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm