Η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Σταύρος Ρουμελιώτης «Live… από το σπίτι τους»...

Η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Σταύρος Ρουμελιώτης «Live… από το σπίτι τους» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 25.05.2020

«Live… από το σπίτι τους»

στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Μαρία Παπαγεωργίου και Σταύρος Ρουμελιώτης
Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, ώρα 22:00

Η δράση «Live… από το σπίτι τους» φέρνει τη Μαρία Παπαγεωργίου στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7, για μία ωριαία συναυλία με τραγούδια που αγαπάει και αγαπάμε.

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 και ώρα 22:00, η Μαρία Παπαγεωργίου (κιθάρα, τζουράς, φωνή) μαζί με τον Σταύρο Ρουμελιώτη (κιθάρα) παρουσιάζει στις ακροάτριες και στους ακροατές του Δεύτερου ένα ειδικό «χειροποίητο» πρόγραμμα με επιλογές από την προσωπική της δισκογραφία, διασκευές γνωστών τραγουδοποιών αλλά και αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια.

Ο συντονισμός της δράσης ανήκει στον Διευθυντή του Δεύτερου Προγράμματος Πάνο Χρυσοστόμου, ενώ οι παραγωγοί του Δεύτερου, Δήμητρα Κόχιλα και Έλενα Διάκου, εκ περιτροπής, βρίσκονται στο studio του Δεύτερου κατά τη διάρκεια των συναυλιών, συντονίζοντας τις μεταδόσεις.

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ με επικεφαλής τον Μάκη Γίγα, ο οποίος ανέλαβε την «επικίνδυνη αποστολή» της εξωτερικής μετάδοσης και ηχογράφησης.

Οι συναυλίες αναμεταδίδονται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από το web του Δεύτερου (https://webradio.ert.gr/deftero/)

Μείνετε συντονισμένοι στο Δεύτερο Πρόγραμμα

γιατί τα καλύτερα ξεκινούν από το σπίτι!

Info

«Live… από το σπίτι τους»

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, στις 22:00

Μαρία Παπαγεωργίου και Σταύρος Ρουμελιώτης

Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Χρυσοστόμου

Συντονισμός παρουσίασης: Έλενα Διάκου

Ηχοληψία: Μάκης Γίγας