Η Μαρίνα Κουταρέλλη μιλάει στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Προσφέρω» για...

Η Μαρίνα Κουταρέλλη μιλάει στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Προσφέρω» για το επετειακό 10ο Spetses Mini Marathon | Σάββατο 02.10.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Προσφέρω»

Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο, στις 15:00,
για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, στις 15:00

Η Μαρίνα Κουταρέλλη μιλάει στο Πρώτο Πρόγραμμα
και στην εκπομπή «Προσφέρω» για το επετειακό 10ο
Spetses Mini Marathon

Η Μαρίνα Κουταρέλλη, ιδρύτρια των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων Spetses Mini Marathon και Spetsathlon, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, στις 15:00, από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Μιλάει για το πώς έκανε πράξη την ιδέα της για ένα πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός στην επαρχία και προσκαλεί τους ακροατές από τις 8 ώς τις 10 Οκτωβρίου στο όμορφο νησί των Σπετσών, όπου η τοπική κοινωνία και οι εθελοντές με μότο «Νίκη είναι η συμμετοχή» σε μία γιορτή του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι», υποδέχονται αθλητές και θεατές στο επετειακό 10ο Spetses Mini Marathon.

Η Μαρίνα Κουταρέλλη αναλύει τα σημαντικά οφέλη για τις τοπικές οικονομίες από τις αθλητικές διοργανώσεις που έχουν αποκτήσει και διεθνή χαρακτήρα και εξηγεί το πώς οι αθλητικές διοργανώσεις Spetses Mini Marathon και Spetsathlon έχουν καταφέρει να επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο για τις Σπέτσες και τη γύρω περιοχή από τις αρχές Απριλίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, εμπλουτίζοντας το ελληνικό τουριστικό προϊόν και αναπτύσσοντας μια δυναμική που εγγυάται ότι η επιμήκυνση αυτή θα έχει πάγιο και όχι ευκαιριακό χαρακτήρα.

Παρουσιάζει την αθλητική διοργάνωση Spetses Mini Marathon  που φιλοξενεί αθλητές από 42 διαφορετικές χώρες και έχει χαρακτηριστεί σταθμός στον αθλητικό τουρισμό, καθώς συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερους συμμετέχοντες, αλλά και επισκέπτες, με τον πιο πρόσφατο αριθμό να φτάνει τους 18.000 ταξιδιώτες στο νησί των Σπετσών και μάλιστα σε περίοδο off season. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και του Δήμου Σπετσών.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Spetses Mini Marathon – Μαρίνα Κουταρέλλη

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

www.facebook.com/voiceofgreece.ert