Η Ομάδα Αιγαίου στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος | Σάββατο 10.07.2021

Η Ομάδα Αιγαίου στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος | Σάββατο 10.07.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Προσφέρω»

Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο, στις 15:00,
για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, στις 15:00
Η Ομάδα Αιγαίου στην εκπομπή «Προσφέρω»
του Πρώτου Προγράμματος

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ομάδας Αιγαίου, είναι προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 στις 15:00, από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Ο κ. Γεωργόπουλος μιλά στην Αθηνά Γιόγιακα για τον τρόπο με τον οποίο η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Ομάδα Αιγαίου από την ίδρυσή της το 1995 μέχρι και σήμερα στηρίζει την κοινωνία με επίκεντρο τον Άνθρωπο.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος αναλύει το έργο και τη δράση της Ομάδας Αιγαίου στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου Αρχιπελάγους. Συζητά για τις αποστολές – διάπλους που οργανώνει η Ομάδα Αιγαίου και τις ιατρικές υπηρεσίες, τα έργα υποδομής, καθώς και τα πολιτιστικά προγράμματα που προσφέρει σε αμιγώς εθελοντική βάση.

Επίσης, αναφέρεται στη συμβολή που έχουν στο έργο της Ομάδας Αιγαίου τα μέλη της, οι «φύλακες – άγγελοι» των κατοίκων των νησιών του Αιγαίου, οι «ήρωες με τα φουσκωτά» όπως τους αποκαλούν, που εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν απλόχερα και χωρίς κανένα αντάλλαγμα τη βοήθειά τους στους ακρίτες.

Τέλος, ο κ. Γεωργόπουλος παρουσιάζει τους επόμενους στόχους της Ομάδας Αιγαίου και μοιράζεται με την Αθηνά Γιόγιακα την προσωπική του ιστορία με τον εθελοντισμό, τι είναι αυτό που τον έκανε να θέλει να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στον κόσμο της κοινωνικής προσφοράς, καθώς και τις αξέχαστες εμπειρίες και δυνατές αναμνήσεις που έχει αποκομίσει από την δική του εθελοντική προσφορά.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα

Info

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Ομάδα Αιγαίου – Δημήτρης Γεωργόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

www.facebook.com/voiceofgreece.ert