Η Τάνια Τσανακλίδου στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 | Παρασκευή 11.03.2022

Η Τάνια Τσανακλίδου στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 | Παρασκευή 11.03.2022

Η Τάνια Τσανακλίδου στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, στις 13:00

«Το “Μαγικό κουτί” είναι ο τόπος όπου κατοικούν ατελέσφοροι έρωτες, ματαιώσεις και απώλειες, φόβοι και ελπίδες, η αποδοχή και η συμφιλίωση.»

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου -μετρημένη στις εμφανίσεις και στις συνεντεύξεις της τα τελευταία 15 χρόνια- είναι καλεσμένη του Μιχάλη Γελασάκη στην εκπομπή «Αδέσποτες Νότες», που μεταδίδεται την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, στις 13:00, από το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Αφορμή το δεύτερο μέρος της παράστασης «Μαγικό Κουτί» που θα παρουσιάσει ξεκινώντας από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 26 χρόνια μετά την πρεμιέρα του πρώτου μέρους της συλλεκτικής αυτής παράστασης.

Η ίδια λέει για το «Μαγικό Κουτί», μέρος δεύτερο: «26 χρόνια μετά νιώθω έτοιμη. Πέρασε πολύς καιρός από τότε που έζησα στο θεατράκι, εκεί στα ξυλάδικα της πόλης, ίσως την πιο βαθιά καλλιτεχνική εμπειρία μου. Τιμή μου και συμβολικής σημασίας το ξεκίνημα από την πόλη που μεγάλωσα. Στο μεταξύ, οι απώλειες σημάδεψαν τις ζωές μας με δραματικό τρόπο. Η ζωή καθαυτή, όμως, πάντα νικά και η ευαισθησία και η ανθρωπιά μας ανθίζει ξανά στον τόπο της ομορφιάς, της αγάπης και της συμπόνιας. Να παραμείνουμε Άνθρωποι. Αυτό μετράει τώρα».

Info

Τάνια Τσανακλίδου

«Αδέσποτες Νότες» – Μιχάλης Γελασάκης

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, στις 13:00, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

#defteroprogramma #Συνέντευξη #ΑδέσποτεςΝότες #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου

Live Streaming: www.deftero.gr

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://webradio.ert.gr/programma-deftero/