Η Ζώνη των Καλλιτεχνών του Δεύτερου πάει διακοπές – Απολαύστε όλες τις...

Η Ζώνη των Καλλιτεχνών του Δεύτερου πάει διακοπές – Απολαύστε όλες τις εκπομπές σε podcast

Η Ζώνη των Καλλιτεχνών του Δεύτερου πάει διακοπές

Απολαύστε όλες τις εκπομπές σε podcast

Για περισσότερες από 35 εβδομάδες, από Δευτέρα έως Κυριακή, ακριβώς στις 6 το απόγευμα, η Ζώνη των Καλλιτεχνών #ArtistZone στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 έγινε η αγαπημένη ραδιοφωνική συνήθεια. Τραγουδιστές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί μάς χάρισαν μοναδικές στιγμές ακρόασης. Ήρθε η στιγμή για ξεκούραση και ανασύνταξη δυνάμεων για νέες εκπομπές!

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, σε μία έκτακτη εκπομπή τού «Εσύ που δε μιλάς», ο Οδυσσέας Τσάκαλος κλείνει πανηγυρικά τη σεζόν με μια εκπομπή-έκπληξη, με τη συμμετοχή του Στάθη Δρογώση και άλλων συντελεστών της Ζώνης των Καλλιτεχνών.

Ακούστε όλες τις εκπομπές της Ζώνης των Καλλιτεχνών

Μπορείτε να αναζητήσετε όλα τα podcasts του #ArtistZone στο deftero.gr
Δείτε αναλυτικά τις εκπομπές:

  • Η εβδομάδα ξεκινούσε με μία επίσκεψη στην ονειρική πόλη της «Αντέλμα». O Στάθης Δρογώσης μάς έκανε επίτιμους δημότες της, παρουσιάζοντάς μας αφιερώματα, studioConcERTs και πολλές άλλες εκπλήξεις. Ακούστε όλα τα podcasts εδώ.
  • Οι Τρίτες στο Δεύτερο Πρόγραμμα είχαν τη δική τους ραδιοφωνική «Ελληνική Απόλαυσις». Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, με τη συμβολή του ερευνητή Θάνου Κουτσανδρέα, μας ταξίδεψαν σε μικρούς και μεγάλους σταθμούς του ελληνικού τραγουδιού, σε μια σχεδόν εκατόχρονη διαδρομή από το ρεμπέτικο και το λαϊκό μέχρι τους σημερινούς δημιουργούς. Ακούστε όλα τα podcasts εδώ.
  • Τις Τετάρτες αδημονούσαμε να ακούσουμε τις εισαγωγές του Φοίβου Δεληβοριά στη «Λίστα Αναμονής». Ο τραγουδοποιός μετέφερε στο ραδιόφωνο την αγαπημένη του συνήθεια να δημιουργεί λίστες τραγουδιών τις ώρες της αναμονής. Μαζί με τα σχόλιά του πάνω σε θέματα επικαιρότητας, έφτιαξε το soundtrack της πανδημικής και μεταπανδημικής εποχής. Φυσικά, οι λίστες ήταν πάντα αφιερωμένες στην… Κούλα! Ακούστε όλα τα podcasts εδώ.
  • Ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής «Εσύ που δε μιλάς», κάθε Πέμπτη με τον Οδυσσέα Τσάκαλο στο μικρόφωνο, φώτισε τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα αγαπημένα μας τραγούδια, μέσα από ιστορίες, εξομολογήσεις και, φυσικά, μουσικές. Ακούστε όλα τα podcasts εδώ.
  • Οι Παρασκευές είχαν τη δική τους τρυφερή προσέγγιση, με τη νεραϊδένια Μαρία Παπαγεωργίου, υπό το άγρυπνο μουσούδι της Ρακήλ, να μοιράζεται μαζί μας νέα μουσικά και συναισθηματικά ταξίδια, και να αφηγείται κάθε φορά μία μουσική ιστορία συνειρμών με αφορμή «Τα τραγούδια των άλλων». Ακούστε όλα τα podcasts εδώ.
  • Από το τέλος Νοεμβρίου του 2020 και για τρεις μήνες, οι Κυριακές στο Δεύτερο είχαν γιορτή και μια διαδρομή «Καντίνα Παγκράτι» με τον Κωστή Μαραβέγια. Ένα ωριαίο μουσικό ταξίδι χωρίς κωδικό μετακίνησης, με τη συμμετοχή των ακροατών και με διάθεση που σε ξεσήκωνε. Ακούστε όλα τα podcasts εδώ.
  • Τη σκυτάλη της Κυριακής πήρε τον Μάρτιο ο Δημήτρης Πιατάς, που με τον αινιγματικό τίτλο «Οι ηθοποιοί… τραγουδάνε;» μας εισήγαγε στον μαγικό κόσμο του θεάτρου και της μουσικής. Ακούσαμε τραγούδια πρωτότυπα ή διασκευές γνωστών τραγουδιών, που δημιουργήθηκαν για να «ντύσουν» επιθεωρησιακά νούμερα, καθώς και ανέκδοτο υλικό από το πλούσιο προσωπικό αρχείο του Δημήτρη Πιατά, αλλά και φίλων του που του το εμπιστεύτηκαν. Ακούστε όλα τα podcasts εδώ.

Τους ευχαριστούμε όλους που κόσμησαν το Δεύτερο με τις εκπομπές τους. Η Ζώνη Των Καλλιτεχνών του Δεύτερου υπόσχεται νέες εκπλήξεις από το φθινόπωρο. Καλές βουτιές!

Info

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Η Ζώνη των Καλλιτεχνών #ArtistZone πάει διακοπές!

#defteroprogramma #ΠάρεΤοΔεύτεροΜαζίΣου

Live streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: facebook.com/defteroprogramma.fm

Instagram: instagram.com/defteroprogramma

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: webradio.ert.gr/programma-deftero