Νυχτερινές Ακροάσεις στο Δεύτερο Πρόγραμμα – Νέες εκπομπές

Νυχτερινές Ακροάσεις στο Δεύτερο Πρόγραμμα – Νέες εκπομπές

ΝΕΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
Νυχτερινές Ακροάσεις
στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Τι κοινό μπορούν να έχουν ένας ηθοποιός, ένας συνθέτης και ένας μουσικός; Φυσικά, το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και το ελληνικό τραγούδι.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Οδυσσέας Τσάκαλος, είναι οι ταξιδευτές μας στις νυχτερινές ακροάσεις του Δεύτερου Προγράμματος, τις ώρες που οι ακροατές αναζητούν παρέα ραδιοφωνική.

Η «Συνοικία ασμάτων» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον Σιδερή Πρίντεζη θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 11 το βράδυ και θα παρουσιάζει στις ακροάτριες και στους ακροατές αγαπημένους δημιουργούς και φωνές, γνωστά και άγνωστα τραγούδια, παλιότερα και μεταγενέστερα κυρίως από το χώρο του λαϊκού και του ρεμπέτικου. Όλα αυτά συνδυασμένα με προσωπικές αναμνήσεις και συνειρμικές διαδρομές που μερικές φορές θα οδηγούν σε απρόσμενες μουσικές επιλογές, αλλά και εκπλήξεις, συνθέτοντας κάθε φορά μία διαφορετική βόλτα στους δρόμους αυτής της φανταστικής μουσικής συνοικίας… που όμως κάπου μπορεί να υπήρξε στο παρελθόν.

Κάθε Τρίτη στις 11 βράδυ, ο «Απερίσκεπτος Πλοηγός» σε επιμέλεια παραγωγής και παρουσίαση του γνωστού συνθέτη και συγγραφέα Γιώργου Ανδρέου, μας καλεί σε μία νυχτερινή ακρόαση με πολλές καλές μουσικές επιλογές, συνεντεύξεις, σχόλια, εκπλήξεις, αλλά και σκέψεις de profundis.

Τέλος, κάθε Πέμπτη στις 10 το βράδυ, ο Οδυσσέας Τσάκαλος παρουσιάζει την εκπομπή «Εσύ που δε μιλάς». Ένα δίωρο ταξίδι με κουβέντα, εξομολογήσεις και μουσικές που επιλέγει ο εκάστοτε καλεσμένος τραγουδοποιός. Επιβιβαστείτε!

Συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 & 102,9!

Info

«Νυχτερινές Ακροάσεις στο Δεύτερο Πρόγραμμα»

«Συνοικία ασμάτων» – Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Σιδερής Πρίντεζης (Κάθε Δευτέρα στις 23:00)

«Ο Απερίσκεπτος Πλοηγός» – Γιώργος Ανδρέου (Κάθε Τρίτη στις 23:00)

«Εσύ που δε μιλάς» – Οδυσσέας Τσάκαλος (Κάθε Πέμπτη στις 22:00)

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm