Ο «Δεσμός» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 25.01.2020

Ο «Δεσμός» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 25.01.2020

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Προσφέρω»
Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, στις 15:00
Ο «Δεσμός» στην εκπομπή «Προσφέρω»
του Πρώτου Προγράμματος

Η διευθύντρια Σχεδιασμού & Ανάπτυξης και ιδρυτικό μέλος του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός», Εκάβη Βαλλερά, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:00.

Η κα Βαλλερά παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις του «Δεσμού», ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου που από το 2012 λειτουργεί ως ενδιάμεσος φορέας ανάμεσα στην κοινωνική προσφορά και τη ζήτηση. Ο «Δεσμός» καλύπτει ανάγκες άλλων μη κερδοσκοπικών οργανισμών, φορέων και ιδρυμάτων σε αγαθά και υπηρεσίες μέσα από δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, δημιουργώντας βιώσιμα δίκτυα μεταξύ όσων θέλουν να βοηθήσουν και όσων έχουν ανάγκη. Υλοποιεί προγράμματα κοινωνικής προσφοράς σε τέσσερις πυλώνες δράσεις: την κοινωνική πρόνοια, την υγεία, την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος, καθώς και την αντιμετώπιση και αποκατάσταση κρίσεων.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

«Δεσμός» – Εκάβη Βαλλερά

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert