Ο DJ Vadim από το Λονδίνο στο «Kosmos Lab»! 08.07.2017

Ο DJ Vadim από το Λονδίνο στο «Kosmos Lab»! 08.07.2017

Ο DJ Vadim από το Λονδίνο στο «Kosmos Lab»!

Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 και ώρα 22:00, οι ακροατές του «Kosmos Lab» έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον DJ Vadim από το Λονδίνο.

Ο DJ Vadim είναι ένας δραστήριος DJ και παραγωγός που γεννήθηκε στο Λένινγκραντ  (Αγία Πετρούπολη σήμερα) της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Η μουσική του συνδυάζει hip hop, soul, reggae και electronica.  Τον έχουν χαρακτηρίσει ως έναν καλλιτέχνη που «δημιουργεί κάτι αυθεντικά νέο στον χώρο του hip hop» και που «δεν μπορείς να αγνοήσεις».

Το 1994 ίδρυσε την εταιρεία «Jazz Fudge» και τον επόμενο χρόνο ήταν ήδη ένας από τους καλλιτέχνες της «Ninja Tune», όπου παρέμεινε έως τη δημιουργία της δικής του ανεξάρτητης εταιρείας ΒΒΕ, το 2007. Εκτός από τα προσωπικά του μουσικά project έχει υπάρξει υπεύθυνος A&R και Promotion, καθώς και ραδιοφωνικός παραγωγός στο πρόγραμμα του BBC, «Around the World in Eight Relays».

Έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς, τραγουδιστές και συγκροτήματα, όπως τους DJ Krush, Stevie Wonder, The Roots, Prince, Public Enemy, Dilated Peoples, Kraftwerk, Sly and the family stone, Fat Freddys’ Drop, Super Furry Animals και Paul Weller. Επίσης, έχει κάνει πολλά γνωστά remix σε κομμάτια των The Cure, Erykah Badu, Alice Russell, Paul Weller, Prince και CL Smooth. Έχει κυκλοφορήσει δικές του δουλειές ως «Andre Gurov» και «Little Aida» και ως μέλος του project διαφόρων καλλιτεχνών με το όνομα The Isolationist. Είναι επίσης ο DJ και ο παραγωγός του ισπανικού hip hop συγκροτήματος 7 Notas 7 Colores. Εμφανίζεται σε περίπου 180 live κάθε χρόνο και έχει παίξει σε περισσότερες από 63 χώρες.

Summer-2017-LabΤο «Kosmos Lab», το ραδιοφωνικό μουσικό εργαστήριο του Kosmos, όπου Έλληνες και ξένοι παραγωγοί και DJ δημιουργούν τα δικά τους mixtapes, συμπλήρωσε ένα χρόνο και παρουσιάζει ειδικά για το φετινό καλοκαίρι mixset που δημιουργούν για το Kosmos μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής.

Το «Kosmos Lab» ακούγεται κάθε Σάββατο στις 22:00 στους 93,6 και τους 107,0. Αυτό το καλοκαίρι συντονιστείτε και ακούστε τους UFe, Renegades Of Jazz, The Bas Lexter Ensample, Ray Lugo, saib., DJ Vadim, Grant Lazlo, Nym και άλλους!

Αυτό το καλοκαίρι, κάνε τον Kosmo δικό σου!

Info:

Κάθε Σάββατο, ώρα 22:00

Εκπομπή: «Kosmos Lab»

Live Streaming: webradio.ert.gr/kosmos

Facebook: https://www.facebook.com/kosmos936

 #Kosmos936   #Kosmos_Lab   #Summer_2017   #contemporary_roots_radio