Ο Dr Rubberfunk από το Λονδίνο στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 27.02.2021

Ο Dr Rubberfunk από το Λονδίνο στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 27.02.2021

Ο Dr Rubberfunk από το Λονδίνο

στο «Kosmos Lab»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, στις 24:00

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Καλεσμένος του Kosmos Lab το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, στις 24:00, είναι ο μουσικός/DJ/παραγωγός και remixer από το Λονδίνο, Dr Rubberfunk. Ο Simon Ward, όπως είναι το κανονικό του όνομα, ξεκίνησε να κάνει DJ set ως Dr Rubberfunk το 1992 και πέρασαν εννέα χρόνια για να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του 12″ single το 2001. Ακολούθησαν τέσσερα σόλο LP άλμπουμ («The First Cut», «My Life At 33», «Hot Stone») με το τέταρτο «My Life At 45» να κυκλοφορεί μόλις στις αρχές του 2021.

Έχει παρουσιάσει DJ set σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ (Glastonbury, Bestival, The Big Chill, Love Supreme) καθώς και σε πολλά κλαμπ, από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Μόσχα. Ως remixer, ο Dr Rubberfunk έχει κάνει remix για πλήθος καλλιτεχνών, από τους Stereo MC’s και τη Norah Jones ως τον Bobby Hebb και τους Madness ενώ έχει συμμετάσχει ως ντράμερ ή/και ως παραγωγός σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών όπως οι Fatboy Slim, Smoove & Turrell, DJ Food, Georges Vertes, French Horn Rebellion κ.α.

Ο εκλεκτικός ήχος και το μουσικό ύφος του Dr Rubberfunk διατρέχει πολλές μουσικές και χρονικές περιόδους, από το παρελθόν ως τις μέρες μας και κινείται ανάμεσα σε soul, jazz, breakbeat και psychedelic funk.

Το «Kosmos Lab» μεταδίδεται κάθε Σάββατο 24:00-02:00, σε επιμέλεια Κώστα Αλαγιάννη και Κωνσταντίνου Παντζόγλου. Συνέχεια με St Germain, The Bongo Hop, El Buho, DJ Dolores, Gilles Peterson, Wax Tailor, Santi & Tugce, Palov κ.α.

Η μουσική που ακούει ο Kosmos!