Ο George Tk από την Αθήνα στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 02.10.2021

Ο George Tk από την Αθήνα στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 02.10.2021

Ο George Tk από την Αθήνα στο «Kosmos Lab»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, στις 24:00

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα, στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers και remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

O George Tk, κατά κόσμον Γιώργος Τσιρτσίκος, είναι μουσικός, παραγωγός και DJ με έδρα την Αθήνα. Παλιότερα, εργαζόταν ως υπάλληλος στα μεγαλύτερα δισκοπωλεία της πόλης και, στο τέλος της βάρδιας, μετέτρεπε όλα τα μουσικά ερεθίσματα που απορροφούσε στην καθημερινότητά του σε εικόνες –γιατί, ταυτόχρονα, αγαπούσε και τον κινηματογράφο.

Τα project, τα οποία επιμελείται, θυμίζουν σάουντρακ μιας προσωπικής διαδρομής γεμάτης από μουσικές επιρροές. Ο ήχος τους συνδυάζει και αναμιγνύει το urban στοιχείο με το dub, τη latin και world music ρυθμούς, ένα εκρηκτικό μείγμα εξωτικών ήχων και μουσικών «τοπίων» που άλλοτε ενώνονται με γέφυρες και άλλοτε σπάνε και χωρίζουν.

Προσωπική δισκογραφία (EP): Big Port sound system | Modern Venus | Seperator

Links

https://open.spotify.com/artist/0AMXfv8SRwCZeetVrdEhq6 https://bassstarrecords.bandcamp.com/album/george-tk-seperator-bassep136-bass-star-records

Το «Kosmos Lab» μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 24:00, σε επιμέλεια Κώστα Αλαγιάννη και Κωνσταντίνου Παντζόγλου. Συνέχεια με Krak In Dub, Degiheugi, Aiora, DJ Mossel, Senior Citizens, Nostalgia 77, El Buho, DJ Dolores, Gilles Peterson, Wax Tailor κ.ά.

Όλος ο Kosmos σ’ ένα ραδιόφωνο!