Ο Hammond Classics από την Αθήνα στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 16.01.2021

Ο Hammond Classics από την Αθήνα στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 16.01.2021

Ο Hammond Classics από την Αθήνα

στο «Kosmos Lab»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, στις 24:00

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο, ακριβώς τα μεσάνυχτα, στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Ο Hammond Classics είναι μουσικός παραγωγός και DJ από την Αθήνα, με σπουδές στη μουσική τεχνολογία. Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως ηχολήπτης και ξεκίνησε την καριέρα του ως DJ το 2000. Η πρώτη του εμφάνιση ως παραγωγός ήταν το 2012 από την Carnibal Records με το «Caribe». Ακολούθησε το «Carnibal 007» και το πρώτο του προσωπικό EP «Cartagena» με το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστός. Σήμερα, οι παραγωγές του κυκλοφορούν από το δικό του label «Maculele Records». Τα set του παντρεύουν περίτεχνα urban beats, mombahton, afro-house και techno.

Η πρόσφατη δουλειά του, το «Pour Eve EP», πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες και περιέχει trip hop ρυθμούς και cinematic ατμόσφαιρα.

Το «Kosmos Lab» μεταδίδεται κάθε Σάββατο 24:00-02:00, σε επιμέλεια Κώστα Αλαγιάννη και Κωνσταντίνου Παντζόγλου. Συνέχεια με, Palov, El Buho, Nicola Conte, DJ Dolores, Gilles Peterson, Wax Tailor, Santi & Tugce, Papercut κ.ά.

Η μουσική που ακούει ο Kosmos!