Ο Hugo Kant από τη Μασσαλία στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 12.12.2020

Ο Hugo Kant από τη Μασσαλία στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 12.12.2020

Ο Hugo Kant από τη Μασσαλία

στο «Kosmos Lab»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, στις 24:00

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, στις 24:00, ο ταλαντούχος πολυοργανίστας, συνθέτης και παραγωγός Quentin Le Roux (a.k.a. Hugo Kant), επιστρέφει στο «Kosmos Lab» (μετά το 2018) με ένα καινούργιο mixset.

Ξεκίνησε την πορεία του προσωπικού του project το 2011 με την κυκλοφορία του EP «Searching London» και συνέχισε με το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ «I Don’t Want To Be An Emperor». Ο Hugo Kant αντλεί έμπνευση από την εκλεκτική μουσική του παιδεία, που περιλαμβάνει κλασική μουσική, acid jazz, progressive 70’s rock αλλά και πιο σύγχρονα ρεύματα, όπως το trip hop και το downtempo.

Έως τώρα, ο Hugo Kant έχει κυκλοφορήσει τέσσερα ολοκληρωμένα άλμπουμ, τρία EΡ, και δύο συλλογές. Έχει πραγματοποιήσει πλήθος συμμετοχών και αρκετά remix μέσω συνεργασιών με καλλιτέχνες, όπως Chinese Man, The Herbaliser, Ancient Astronauts, Watcha Clan, RSN, Kill Emil, Frenic κ.ά. To 2019 πραγματοποίησε περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρουσιάζει DJ sets αλλά και live performance με φυσικά όργανα και χρήση samples.

Το 2020 κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Far From Home», στο οποίο διερευνά το θέμα του ταξιδιού και της εξερεύνησης, σε κινηματογραφικό ύφος, με συνοδεία ορχηστρικού hip hop και σύνθετη ενορχήστρωση.

Το «Kosmos Lab» μεταδίδεται κάθε Σάββατο 24:00-02:00, σε επιμέλεια Κώστα Αλαγιάννη και Κωνσταντίνου Παντζόγλου. Συνέχεια με Palov, El Buho, Little Louie Vega, DJ Dolores, Gilles Peterson κ.ά.

Η μουσική που ακούει ο Kosmos!