Ο Nickodemus από τη Νέα Υόρκη στο «Kosmos Lab» 17.02.2018

Ο Nickodemus από τη Νέα Υόρκη στο «Kosmos Lab» 17.02.2018

Ο Nickodemus από τη Νέα Υόρκη στο «Kosmos Lab»

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 22:00

Nickodemus Kosmos 17-2-18

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στις 10 το βράδυ, στη συχνότητα του Kosmos, o Nickodemus από τη Νέα Υόρκη σ’ ένα πρωτότυπο mixset ειδικά για το «Kosmos Lab».

Το «Cleopatra in New York» και το «Mi swing es tropical», δύο κομμάτια με την υπογραφή του, έριξαν τείχη στη χορευτική μουσική σκηνή και άνοιξαν το δρόμο σε παρόμοιες fusion συνεργασίες, με ήχο που αναμιγνύει τα beats με φυσικά όργανα και latin, african & eastern ρυθμούς. Ο Nickodemus έγινε γνωστός ως DJ από τα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Ως παραγωγός μετράει ήδη τρία πρωτότυπα άλμπουμ («Endangered Species», «Sun People», «Moon People»), καθώς και 10 συλλογές στη σειρά «Turntables On The Hudson» ως συνέχεια των ομότιτλων νεοϋρκέζικων πάρτι, που διοργανώνει με τον Nappy G των Groove Collective από το 1998.

Είναι ιδιοκτήτης του label από το Brooklyn, «Wonderwheel Recordings», το οποίο έχει δώσει καλλιτεχνική στέγη σε projects από όλο τον πλανήτη όπως:  Alsarah and the Nubatones, Novalima, The Pimps of Joytime, The Spy from Cairo, Chancha via Circuito, Sorceress και πολλούς άλλους. Αυτόν τον καιρό περιοδεύει στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή, ενώ τον Μάρτιο αναμένεται η τέταρτη προσωπική του δουλειά από την Wonderwheel Recordings. Το πρώτο σινγκλ, «Boriken keys», ακούγεται ήδη από το Kosmos.

NOTES PICK

«Kosmos Lab»: Το ραδιοφωνικό μουσικό εργαστήριο του Kosmos, όπου Έλληνες παραγωγοί και DJ και μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής δημιουργούν mixtapes αποκλειστικά για το Kosmos.

Το «Kosmos Lab» ακούγεται κάθε Σάββατο στις 22:00 στους 93,6 και τους 107,0.

Συντονιστείτε και ακούστε τους Hugo Kant (Fr), Gramatik (Sl), Boogie Belgique (Be), DJ Click (Fr), DJ Kobayashi (UK), Poldoore (Be), Kosta Kostov (Ger-Bg), Thornato (NYC), The Captain (IT), Nym (USA), Nickodemus (NYC), Frenic (UK), Gabin Nogueira (FR), DJ Snatch (GR), Akkizbeatz (GR), Supersan (GR), Larry SKG (GR) και άλλους!

Η μουσική που ακούει ο Kosmos!

#Kosmos936   #Kosmos_Lab   #contemporary_roots_radio

Info:

Κάθε Σάββατο, ώρα 22:00

Εκπομπή: «Kosmos Lab»

Live Streaming: webradio.ert.gr/kosmos

Facebook: https://www.facebook.com/kosmos936

logoKosmosLAB (1)