Ο «Ονήσιμος» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 22.02.2020

Ο «Ονήσιμος» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος 22.02.2020

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«Προσφέρω»
Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00,

για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, στις 15:00
Ο «Ονήσιμος» στην εκπομπή «Προσφέρω»
του Πρώτου Προγράμματος

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Ονήσιμος», Γιάννης Παπασαραντόπουλος, είναι προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο κ. Παπασαραντόπουλος παρουσιάζει το έργο του συλλόγου «Ο Ονήσιμος» που ιδρύθηκε το 1982 ως φιλανθρωπικό σωματείο με σκοπό την υλική και ηθική αρωγή των απόρων φυλακισμένων, των αποφυλακισμένων και των οικογενειών τους. Μιλάει για τις προσπάθειες να σταματήσει ο φαύλος κύκλος της παρανομίας και για το πόσο εύκολο είναι να διεκδικήσει κάποιος μια καινούργια ζωή, αλλά και για το κύριο μέλημα του «Ονήσιμου» που δεν είναι άλλο από το να βοηθήσει τους αποφυλακισμένους να αποβάλλουν το στίγμα της φυλακής και να σταθεί δίπλα σ’ αυτούς που αποζητούν μία δεύτερη ευκαιρία.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

«Ο Ονήσιμος» – Γιάννης Παπασαραντόπουλος

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert