Ο Sam Redmore από τo Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας στο «Kosmos Lab» | Σάββατο...

Ο Sam Redmore από τo Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 15.01.2022

Ο Sam Redmore από τo Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας

στο «Kosmos Lab»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, στις 24:00

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα, στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers και remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Η καριέρα του παραγωγού, DJ και remixer Sam Redmore από το Μπέρμιγχαμ εκτείνεται από το Λονδίνο ως το Λος Άντζελες.

Ξεκίνησε ως club DJ και promoter και εξελίχθηκε σε ταλαντούχο remixer με πρωτότυπες παραγωγές και πλούσιες γνώσεις σε ένα εκλεκτικό ήχο, τον οποίο διαμόρφωσε ακολουθώντας προσωπικότητες όπως οι Gilles Peterson, Quantic, Louie Vega και Mr Scruff. Άλλωστε με τις ευλογίες των Craig Charles (BBC Radio), Quantic, Nightmares on Wax και Danny Krivit, ο Sam Redmore υπέγραψε και δισκογραφικό συμβόλαιο και το ντεμπούτο άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. To πρώτο πολυπολιτισμικό ορχηστρικό single «Nagu»  με latin ατμόσφαιρα, κυκλοφόρησε στα τέλη του 2021.

Ο Sam Redmore απολαμβάνει, όπως υποστηρίζει, να συνδυάζει, αν γίνεται, όλα τα είδη με τρόπο που να βγαίνει νόημα και να διακρίνονται η disco, το afrobeat, το breakbeat, η cumbia και η samba. Στο μεταξύ, περιοδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο με 12μελές σχήμα, τους Sam Redmore & The Tropical Soundclash Allstars.

Το «Kosmos Lab» μεταδίδεται κάθε Σάββατο 24:00-01:00, σε επιμέλεια του Κώστα Αλαγιάννη. Συνέχεια με Polo & Pan, El Buho, Moody Sanchez κ.ά.

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!