Οι Encardia «Live… από το σπίτι τους» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 03.06.2020

Οι Encardia «Live… από το σπίτι τους» στο Δεύτερο Πρόγραμμα 03.06.2020

«Live… από το σπίτι τους»

στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Encardia

Ημερομηνία μετάδοσης:Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, ώρα 22:00

Ένα μελωδικό finale της δράσης «Live…από το σπίτι τους» ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν οι Encardia για τους ακροατές του Δευτέρου Προγράμματος, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 στις 10 το βράδυ.

Ετοιμαστείτε για ένα ωριαίο πρόγραμμα με επιλογές από τη δισκογραφία του συγκροτήματος αλλά και ανέκδοτα τραγούδια σε πρώτη ραδιοφωνική ακρόαση!

 

Τον συντονισμό της δράσης «Live… από το σπίτι τους» έχει αναλάβει ο Διευθυντής του Δεύτερου Προγράμματος Πάνος Χρυσοστόμου, ενώ οι παραγωγοί του Δεύτερου Δήμητρα Κόχιλα και Έλενα Διάκου, εκ περιτροπής, βρίσκονται στο studio του Δεύτερου κατά τη διάρκεια των συναυλιών, συντονίζοντας τις μεταδόσεις.

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την πολύτιμη συμβολή των τεχνικών εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΑ με επικεφαλής τον Μάκη Γίγα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εξωτερική μετάδοση και ηχογράφηση.

Οι συναυλίες αναμεταδίδονται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους δεκαεννέα Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, σε παράλληλη μετάδοση και από το web του Δεύτερου (https://webradio.ert.gr/deftero/)

Μείνετε συντονισμένοι στο Δεύτερο Πρόγραμμα

γιατί τα καλύτερα ξεκινούν από το σπίτι!

Info

«Live…από το σπίτι τους»

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, στις 22:00

Encardia

Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Χρυσοστόμου

Ηχοληψία: Μάκης Γίγας