Οι Renegades Of Jazz από το Βερολίνο στο «Kosmos Lab»! 10.06.2017

Οι Renegades Of Jazz από το Βερολίνο στο «Kosmos Lab»! 10.06.2017

Οι Renegades Of Jazz από το Βερολίνο στο «Kosmos Lab»!

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 22:00, οι ακροατές του «Kosmos Lab» έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους Renegades Of Jazz από το Βερολίνο.

Γεννημένος το 1977, ο David Hanke ζει τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Τανζανία,  εν μέρει πρώην γερμανική αποικία.  Στο τέλος του 1982, η οικογένειά του επιστρέφει στη Γερμανία, όπου ο Ντέιβιντ αρχίζει να εξερευνά τη συλλογή δίσκων των γονέων του. Εμπνευσμένος από συγκροτήματα, όπως οι Soundgarden, Pearl Jam ή Screaming Trees, διδάσκει τον εαυτό του να παίζει κιθάρα, μακραίνει τα μαλλιά του και συμμετέχει σε διάφορα γκρουπ. Ανακαλύπτει σταδιακά το funk, τα breakbeats και την σύγχρονη κουλτούρα του sampling.

Το Renegades Of Jazz ιδρύθηκε ως η πρώτη μουσική έκφραση του David Hanke το 2009, με αναφορά το κλασικό «Renegades Of Funk». Το Renegades Of Jazz γίνεται η πρώτη πράξη της δραστηριότητας της  Wass Records που ιδρύθηκε από τον DJ και παραγωγό Smoove. Το άλμπουμ «Hip To The Jive», μαζί με αρκετά singles και EPs, κυκλοφορεί το 2011 και την επόμενη χρονιά ένα άλμπουμ remix με τίτλο «Hip To The Remix» δείχνει πόσο έχει γίνει διεθνώς αποδεκτό το project του Hanke. Πάνω από 100 Renegades Of Jazz remixes για διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι Brownout, Mop Mop, Kid Loco, Skeewiff. Το δεύτερο album «Paradise Lost» με cinematic ενορχηστρώσεις πνευστών και χαρακτηριστικά groove, φέρνει αναμνήσεις από την Jungle Band του Ellington. Οι Renegades Of Jazz επί σειρά ετών βρίσκονται στα decks του φημισμένου Mojo Club στο Βερολίνο.

Summer-2017-LabΤο «Kosmos Lab», το ραδιοφωνικό μουσικό εργαστήριο του Kosmos, όπου Έλληνες και ξένοι παραγωγοί και DJ δημιουργούν τα δικά τους mixtapes, συμπλήρωσε ένα χρόνο και παρουσιάζει ειδικά για το φετινό καλοκαίρι mixset που δημιουργούν για το Kosmos μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής.

Αυτό το καλοκαίρι, συντονιστείτε κάθε Σάββατο στις 22:00 στους 93,6 και τους 107,0 και ακούστε τους UFe, Renegades Of Jazz, The Bas Lexter Ensample, Ray Lugo, saib., DJ Vadim, Grant Lazlo, Nym και άλλους.

Αυτό το καλοκαίρι, κάνε τον Kosmo δικό σου!

Info:

Κάθε Σάββατο, ώρα 22:00

Εκπομπή: «Kosmos Lab»

Live Streaming: webradio.ert.gr/kosmos

Facebook: https://www.facebook.com/kosmos936

#Kosmos936   #Kosmos_Lab   #Summer_2017   #contemporary_roots_radio