Οι Santi & Tuğçe από το Βερολίνο στο «Kosmos Lab» | Σάββατο...

Οι Santi & Tuğçe από το Βερολίνο στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 10.07.2021

Οι Santi & Tuğçe από το Βερολίνο
στο «Kosmos Lab»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, στις 24:00

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers και remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos*.

Οι Santi & Tuğçe από το Βερολίνο είναι καλεσμένοι στο «Kosmos Lab», το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, στις 24:00.

Σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται και οι καθιερωμένες αφηγήσεις δεν λειτουργούν πλέον, ο Santi και η Tuğçe «υφαίνουν» νέους μύθους με μια γλώσσα που αγγίζει άμεσα την ανθρώπινη καρδιά: τη μουσική.

Ο Σάντι (από την Ασουνσιόν, πρωτεύουσα της Παραγουάης) και η Τούγκτσε (από την Κωνσταντινούπολη) εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Είναι συνοδοιπόροι και συνεργάτες για περισσότερο από μια δεκαετία, με έδρα πλέον το Βερολίνο, μετά από πολλά χρόνια διαμονής στις ΗΠΑ, όπου και συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Έκαστος φέρει μέσα του ένα ζωντανό και παλλόμενο μουσικό μωσαϊκό, με επιρροές και ιδέες από ολόκληρο τον κόσμο: ευαίσθητες μελωδίες με πολύχρωμες ενορχηστρώσεις και ονειρικές αρμονίες και οργανωμένα, καλοδουλεμένα electro beats. O Santi συνδυάζει τις σπουδές του στη μουσική σύνθεση και την επιστήμη των υπολογιστών ενώ η Tuğçe τις σπουδές της στη φωνητική τζαζ και την δημιουργική γραφή. Τα στοιχεία από τα οποία αντλούν έμπνευση είναι ο πλούτος των διαφορετικών πολιτιστικών και μουσικών παραδόσεων σε συνδυασμό με την καινοτομία που προκύπτει έπειτα από έρευνα.

Οι Santi & Tuğçe επιδιώκουν την ανάμειξη της μουσικής και λογοτεχνικής δημιουργικότητας, αποκαλύπτοντας μια συναρπαστική στιλιστική σύνθεση. Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα φεστιβάλ, σε club, θέατρα και αίθουσες συναυλιών σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.

 

*Το «Kosmos Lab» μεταδίδεται κάθε Σάββατο 24:00-02:00, σε επιμέλεια Κώστα Αλαγιάννη και Κωνσταντίνου Παντζόγλου. Συνέχεια με Nostalgia 77, Boogat, El Buho, DJ Dolores, Gilles Peterson, Wax Tailor κ.ά.

Όλος ο Kosmos σ’ ένα ραδιόφωνο!