Οι Synapson από το Παρίσι αποκλειστικά στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 25.06.2022

Οι Synapson από το Παρίσι αποκλειστικά στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 25.06.2022

Οι Synapson από το Παρίσι
αποκλειστικά 
στο «Kosmos Lab»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, στις 24:00

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα, στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers και remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό φτιάχνουν ένα mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Το «Kosmos Lab» συνεχίζει την αποκλειστική συνεργασία με τους Synapson για μια σειρά από mixtapes που το σχήμα αποκαλεί «The Global Boom Clap» και περιλαμβάνουν ανακαλύψεις των Synapson από τις πιο φρέσκιες κυκλοφορίες στην παγκόσμια μουσική σκηνή.
Το mixtape μεταδίδεται μία φορά τον μήνα από επιλεγμένους διεθνείς ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Kosmos!

Μετά την κυκλοφορία του πρόσφατου άλμπουμ «Global Musique vol.1», το διάσημο ντουέτο των Γάλλων DJ και παραγωγών Alex & Paul, οι Synapson (Alexandre Chiere πλήκτρα, σαξόφωνο, beat-making και φωνητικά και Paul Cucuron ντραμς, scratch, παραγωγή και μίξη), αγκαλιάζουν ακόμη πιο θερμά τις μουσικές του κόσμου, προσθέτοντας electro, nu disco, afrotronic και house-funk παλμούς. Οι συνεργασίες τους με τις «φωνές του κόσμου» περιλαμβάνουν ονόματα, όπως η Oumou Sangaré από το Μάλι με την υπέροχη φωνή, η γεννημένη στην Αγκόλα και μεγαλωμένη στην Πορτογαλία Pongo, η Γαλλίδα Anna Kova, ο Λονδρέζος L. Marshall, ο αείμνηστος Victor Démé από την Μπουρκίνα Φάσο, η Βραζιλιάνα Flavia Coelho, ο Σενεγαλέζος Lass, η Αϊτινής καταγωγής Καναδέζα Dominique Fils-Aimé κ.ά. Ο Ιούνιος τους βρίσκει να συνεργάζονται με τον David Walters στο single «An rev».

Το «Kosmos Lab» μεταδίδεται κάθε Σάββατο 24:00-01:00, σε επιμέλεια του Κώστα Αλαγιάννη.

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!