Οι The Allergies από το Μπρίστολ στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 23.01.2021

Οι The Allergies από το Μπρίστολ στο «Kosmos Lab» | Σάββατο 23.01.2021

Οι The Allergies από το Μπρίστολ

στο «Kosmos Lab»

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, στις 24:00

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Το δίδυμο από το Μπρίστολ – The Allergies – ξεκίνησε το 2012 τη διαδρομή του πάνω σ’ έναν παλαιομοδίτικο funky μουσικό δρόμο, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να τον αναμορφώσει. Και οι δύο, ο DJ Moneyshot & ο Rackabeat, ήταν ειδικοί στην τέχνη του turntablism και γνωστοί για τα DJ sets αποκλειστικά με 45άρια. Η κοινή τους αγάπη για το κλασικό hip-hop και τα beats, τους ένωσε και αποφάσισαν να συνδυάσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να φτιάξουν τη δική τους μουσική. Τα χρόνια κύλησαν με διακρίσεις όπως οι δύο φορές που κέρδισαν το βραβείο του περιοδικού Mixmag «Tune of the Month» ή το να σκαρφαλώσουν στην κορυφή των digital charts με το album «Push On», το οποίο έκανε είσοδο και στα επίσημα Indie Album Charts της Αγγλίας.

Πλαισιωμένοι από μουσικούς, rappers και ερμηνευτές, παρουσίασαν live σε φεστιβάλ αλλά και στο «Jazz Café» του Λονδίνου, το σχήμα The Allergies Live Band και εμφανίστηκαν ως headliners στο Φεστιβάλ του BBC 6 στο Μπρίστολ το 2016. Ο ήχος τους περιέχει όλες τις vintage επιρροές: funk (με πνευστά και μπασογραμμές), soul, latin, boogie, disco, hip-hop και breakbeat.

Το «Kosmos Lab» μεταδίδεται κάθε Σάββατο 24:00-02:00, σε επιμέλεια Κώστα Αλαγιάννη και Κωνσταντίνου Παντζόγλου. Συνέχεια με, Palov, El Buho, Nicola Conte, DJ Dolores, Gilles Peterson, Wax Tailor, Santi & Tugce, Papercut κ.ά.

Η μουσική που ακούει ο Kosmos!