Πρώτο Πρόγραμμα – «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην...

Πρώτο Πρόγραμμα – «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο» | 09.07.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου,
στην Ευρώπη του αύριο»

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, ώρα 19:00-20:00 

 

Κάθε Παρασκευή στο Πρώτο Πρόγραμμα, από τις 19:00 ώς τις 20:00, μεταδίδεται η εκπομπή του Περικλή Βασιλόπουλου «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», με φιλοξενούμενο τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Απόψε, Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, καλεσμένοι του Περικλή Βασιλόπουλου είναι οι:

  • Γιάννης Σκανδάλης, επ. καθηγητής Εργατικού Δικαίου στην Νομική Αθήνας, ο οποίος μιλά για την τηλεργασία, βάσει και του νέου νόμου, αλλά και τα κρατούντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των εργαζομένων και εργοδοτών στην τηλεργασία.
  • Ήρα Θεοφίλου, καθηγήτρια Αγγλικών και Χορού, εθελόντρια Ορνιθολογικής Εταιρείας στην περιοχή της Λαυρεωτικής/Αττική, συμμέτοχος στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις -διαμέσου του Διαδικτύου – συλλογής σκουπιδιών «Save your hood και Clean Greece Challenge», ακόλουθος της φιλοσοφίας «Ένα σχολείο για τη φύση», η οποία μιλάει για το τι σημαίνει να είσαι σήμερα ενεργός πολίτης με δράση.
  • Λίντα Καπετανέα, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας (16-24/7), χορογράφος και χορεύτρια, η οποία μιλά για τα σχέδιά της που περιλαμβάνουν τη διάδοση ανάλογων εκδηλώσεων χορού και σε άλλες περιοχές της Μεσσηνίας και της Ελλάδας, όπως και για τη σημασία της σχέσης με το σώμα και την κίνηση, διαμέσου του χορού.

Επιμέλεια-δημοσιογραφική έρευνα-παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, ώρα 19:00-20:00

Εκπομπή: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert