ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Δευτέρα 07.06.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Δευτέρα 07.06.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, μια δίωρη ραδιοφωνική περιπέτεια ιδεών εντός και εκτός συνόρων, μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ και σε αναμετάδοση από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, στις 10 το βράδυ, καλεσμένoι στην εκπομπή είναι:

  • Ο Αντώνης Μεταξάς, αν. καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο ΕΚΠΑ, πρόεδρος στο Ινστιτούτο Ενεργειακής Ρύθμισης, ο οποίος αναλύει τις κρίσιμες αλλαγές στις αγορές Ενέργειας και την Πράσινη Μετάβαση προς το 2030, αλλά και τις ιδιαιτερότητες του ευρωπαϊκού Ενωσιακού Δικαίου.
  • O Σπύρος Βασιλάκος, διευθυντής του Ινστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, διευθυντής Ερευνών στην Ακαδημία Αθηνών, ο οποίος μιλά για την Κοσμολογία, την Τηλεπισκόπηση και τις πυρκαγιές στα δάση, όπως επίσης για τα προγράμματα ScyLight και NELIOTA του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) σε συνεργασία με τα Αστεροσκοπεία Χελμού και Κρυονερίου.
  • Η Άννα Κανδαράκη, κλινική ψυχολόγος, μιλά για τις διαφορές ανάμεσα στον ψυχίατρο, τον ψυχολόγο, τον σύμβουλο ψυχικής υγείας, τον life coach και τους ψυχοθεραπευτές. Μία επίκαιρη διευκρινιστική κατάταξη, μέσα στο ελληνικό χάος του συμβουλευτικού χώρου για την Ψυχική Υγεία.
  • Τέλος, η Ιωάννα Βαΐου, σύμβουλος SEO (Search Engine Optimization) με εμπειρία 12 χρόνων, εξηγεί γιατί είναι σημαντική η διαχείριση στις αναζητήσεις του Google.

Παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert