ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Δευτέρα 11.10.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Δευτέρα 11.10.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, μια δίωρη ραδιοφωνική περιπέτεια ιδεών εντός και εκτός συνόρων, μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ και σε αναμετάδοση από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ, καλεσμένοι του Περικλή Βασιλόπουλου στην εκπομπή είναι:

  • Ο Γιώργος Θεοχάρης, γιατρός παθολόγος, διευθυντής Παθολογικής Κλινικής και ιδρυτής της Ελληνικής Εταιρείας Εξωνοσοκομειακής – Επείγουσας Ιατρικής, ο οποίος μιλάει για τις επιτυχίες και τα προβλήματα της λεγόμενης Δυτικής Ιατρικής, ιδίως στο πλαίσιο της πανδημίας, για το βιβλίο «Ανθρώπινη Ιατρική», την Αφηγηματική Ιατρική και τις Ανθρωπιστικές Σπουδές και τέλος για τη σημασία της εξωνοσοκομειακής ιατρικής.
  • Ο Κώστας Γκοτζαμάνης, ψυχίατρος, ο οποίος μιλάει για το βιβλίο του «Πανικός – η μεγάλη εξέγερση μέσα μας» και για τον ρόλο της ψυχικής υγείας στο πλαίσιο της πανδημίας, όπως επίσης για το βιβλίο «Μεγαλώνοντας (με) το παιδί μου» και τη σημασία της σύγχρονης οικογένειας. Το 2000 είχε αναλάβει ύστερα από διαγωνισμό τη συγγραφή των βιβλίων της Σεξουαλικής Αγωγής για τους μαθητές του Λυκείου.

Παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8

Info:

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto, webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert