ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Δευτέρα 27.09.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Δευτέρα 27.09.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, μια δίωρη ραδιοφωνική περιπέτεια ιδεών εντός και εκτός συνόρων, μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ και σε αναμετάδοση από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ, καλεσμένοι του Περικλή Βασιλόπουλου στην εκπομπή είναι:

  • Η Δανάη Σιώζιου, ποιήτρια/συγγραφέας, που μεγάλωσε στην Καρλσρούη και την Καρδίτσα και η οποία μιλά για το τελευταίο βιβλίο της «Ενδεχόμενα τοπία», καθώς και για τη νέα γενιά των Ελλήνων ποιητών/τριών.
  • H Χριστίνα Σαρρή, φοιτήτρια Ψυχολογίας, συγγραφέας και η πρώτη Ελληνίδα BookTuber με τύφλωση, η οποία μιλά για το έργο της και για τη διαφορά της αναπηρίας από τη βλάβη.
  • Ο Πάκης Παπαδημητρίου, πρόεδρος της Επιτροπής Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο οποίος μιλά για το Συνέδριο με τίτλο «Citizen Sustain: Building a Better Urban Future», για την εξέλιξη της έννοιας Κοινωνική Ευθύνη, που από την επικοινωνία περνάει σταδιακά στους βασικούς μηχανισμούς των αλυσίδων αξίας των επιχειρήσεων, προωθεί τη συμπερίληψη της διαφορετικότητας, τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, τα κριτήρια ESG και τον υπεύθυνο δανεισμό στην Ε.Ε.

Παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto, webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert