ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 03.07.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 03.07.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στις 22:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ, στο Πρώτο Πρόγραμμα, συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής.

Μια εκπομπή για σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και διαδικτυακά από το webradio: ert.gr/protoert.gr/ert-voiceofgreece

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στις 22:00, καλεσμένοι του Περικλή Βασιλόπουλου στην εκπομπή είναι:

  • Η Καλυψώ Γούλα, γεν. γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, δικηγόρος Θεσσαλονίκης και πρώην αντιδήμαρχος στον Δήμο Θεσσαλονίκης, η οποία μιλάει για την απόφαση του Supreme Court των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις, για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας και την πραγματική ισότητα των φύλων.
  • Ο  Νίκος Χατζηαργυρίου, καθηγητής στο ΕΜΠ, πρώην αντιπρόεδρος της ΔΕΗ, πρώην πρόεδρος ΔΕΔΗΕ, ο οποίος μιλάει για την ενεργειακή μετάβαση, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τον εκσυγχρονισμό του Ελληνικού Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας.

 

Info

Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto, webradio.ert.gr/ert-voiceofgreece

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert