ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 09.10.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 09.10.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα Καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ από το Πρώτο Πρόγραμμα, συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής.

Μια εκπομπή για σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και διαδικτυακά από το  https://www.ertecho.gr/radio/proto/ και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, καλεσμένοι στην εκπομπή είναι:

  • Η Αννα Βαφειάδου, υπεύθυνη νομικού τομέα στο WWF Ελλάς και ο Αλέξανδρος Μελίδης, γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛ/ΛΑΚ, που μιλούν για τον νέο «Οδηγό για τη συμμετοχή του κοινού στην Περιβαλλοντική Προστασία» και τη συμμετοχή στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Πρόκειται για ένα νέο υπόδειγμα δημόσιας συμμετοχής πολιτών και φορέων.
  • Η Ειρήνη Συνανίδου, παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας και μητέρα ενήλικα με αυτισμό, η οποία εξηγεί γιατί στον αυτισμό η ισορροπία είναι στοίχημα για όλους νευροτυπικούς και μη.
  • Ο Χαράλαμπος Μπίζας, ο οποίος έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλες  τις χώρες του πλανήτη -196 τον αριθμό, και σε πολλές ως αρχηγός ταξιδιωτικών αποστολών πάνω από μια φορά- και περιγράφει τις εντυπώσεις αυτής της μοναδικής εμπειρίας.

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: https://www.ertecho.gr/radio/proto/ και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert