ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 24.10.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 24.10.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, θα μεταδίδεται πλέον κάθε Κυριακή από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ, στο Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή για δυναμικούς και ενεργούς πολίτες όλων των φύλων, που συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής.

Tην Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, καλεσμένοι στο στούντιο είναι η Λίλιαν Μήτρου (καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου, πρόεδρος του Ινστιτούτου για την Ιδιωτικότητα, τα Προσωπικά Δεδομένα και την Τεχνολογία) και ο Ευάγγελος Μαργαρίτης (διδάκτωρ Νομικής), οι οποίοι μιλούν για όλα τα ζητήματα που αφορούν στον ψηφιακό πολίτη, στο κράτος, στις πλατφόρμες και στην τεχνητή νοημοσύνη.

Ακόμη, η Κλημεντίνη Διακομανώλη, συγγραφέας του βιβλίου «Fake News: Τι κάνει η Ευρώπη;», μιλάει για τις δυνατότητες αντιμετώπισης της παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στις 23:30 Athens Calling London. Ο Περικλής Βασιλόπουλος συζητεί τηλεφωνικά με τον καθηγητή Πολιτικής Υγείας στο London School of Economics Ηλία Μόσιαλο, για τη Δημόσια Υγεία, την πανδημία Covid-19, τον καρκίνο, τις μεταμοσχεύσεις, τις νέες τεχνολογίες Υγείας και όλες τις συναφείς διεθνείς εξελίξεις.

Παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert