ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 25.09.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 25.09.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα Καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο που μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ στο Πρώτο Πρόγραμμα, συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής.

Μια εκπομπή για σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και διαδικτυακά από το  https://www.ertecho.gr/radio/proto/ και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, καλεσμένοι στην εκπομπή είναι:

• Ο συγγραφέας Νίκος Δήμου, ο οποίος μιλά για το βιβλίο του «Έρωτας στα 80+. Μια ερωτική αυτοβιογραφία».
• Η Γιώτα Βάσση,  διδάκτωρ Φιλοσοφίας, η οποία μιλά για το βιβλίο της «Φιλείν και εράν. Το ερωτικό φαινόμενο χθες και σήμερα».
• Ο Λύο Καλοβυρνάς, ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας, που μιλά για τις εξελισσόμενες μορφές σχέσεων και την αγάπη, καθώς και για το πρόσφατο βιβλίο του «Μητέρα μηδέν παιδιών».
• Η Ειρήνη Τουντασάκη, καθηγήτρια Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μιλά για τις νέες μορφές του συγγενικού δεσμού στον σύγχρονο κόσμο, τις νέες τεχνικές τεχνητής αναπαραγωγής και τα δικαιώματα των γυναικών.

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: https://www.ertecho.gr/radio/proto/ και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert