ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 27.03.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 27.03.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, στις 22:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ, στο Πρώτο Πρόγραμμα, συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής.

Μια εκπομπή για σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και διαδικτυακά από το webradio: ert.gr/proto, ert.gr/ert-voiceofgreece

Την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, στις 10 το βράδυ, καλεσμένοι του Περικλή Βασιλόπουλου στην εκπομπή είναι:

  • Η Μαριλένα Μαραγκού, συνιδρύτρια της οργάνωσης Youthmakers Hub, η οποία μιλά για το Πρόγραμμα AfriHug, που προσπαθεί να φέρει την Ευρώπη και την Αφρική πιο κοντά.
  • Η Έλενα Χατζηιωάννου, η οποία μιλά για την κοινωνική – ταξιδιωτική επιχείρηση «Routes for Good» που οργανώνει περιβαλλοντικά υπεύθυνα ταξίδια στην Κένυα και τη Μαδαγασκάρη.
  • Ο Κωνσταντίνος Βασιλακάκος, κάτοικος του Πετρίλου Καρδίτσας, ο οποίος έχει μία ιδιαίτερη σχέση με το βουνό και το ορεινό τοπίο και μιλά για το γεγονός πως συχνά κοιμάται με τον υπνόσακό του στην κορυφή του βουνού στα 2.160 μέτρα.
  • Η Δέσποινα Φιλιππίδου και ο Γιώργος Καλεβέας, οι οποίοι έκαναν ορεινή πεζοπορία από τις βουνοκορφές της Πίνδου μέχρι το οχυρό Ρούπελ στην Κεντρική Μακεδονία.

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Πρώτο Πρόγραμμα

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto, webradio.ert.gr/ert-voiceofgreece

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert