ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 28.11.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 28.11.2021

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ, στο Πρώτο Πρόγραμμα, συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής.
Μια εκπομπή για σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και διαδικτυακά από το webradio: ert.gr/proto, ert.gr/ert-voiceofgreece

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ, καλεσμένοι του Περικλή Βασιλόπουλου στην εκπομπή είναι:

  • Αριστείδης Χατζής, καθηγητής Φιλοσοφίας του Δικαίου στο ΕΚΠΑ, ο οποίος μιλά για το βιβλίο του που μόλις εκδόθηκε με τίτλο: «Ο Ενδοξότερος Αγώνας. Η Ελληνική Επανάσταση του 1821».
  • Στο ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Η Φιλοσοφία στο τώρα και το μετά», η Βασιλική Παππά, διδάκτωρ Ψυχολογίας, ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων, μιλά για την έλλειψη νοήματος: Πώς μπορούμε να ανακαλύψουμε το νόημα στην ζωή μας; Επίσης, ποιες είναι οι ψυχολογικές συνέπειες της Covid-19 στα παιδιά και τους γονείς.
  • Ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE, μιλά για την νέα παραλλαγή Όμικρον και τις 64 μεταλλάξεις του ιού, την πανδημία Covid-19, τις νέες τεχνολογίες υγείας και όλες τις συναφείς διεθνείς εξελίξεις.

Παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto, webradio.ert.gr/ert-voiceofgreece

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert