ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 31.07.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Κυριακή 31.07.2022

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, στις 22:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, που μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τις 10 ώς τις 12 το βράδυ, στο Πρώτο Πρόγραμμα, συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής.

Μια εκπομπή για σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και διαδικτυακά από το  https://www.ertecho.gr/radio/proto/ και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, στις 22:00, καλεσμένοι του Περικλή Βασιλόπουλου στην εκπομπή είναι:

  • Η Βίβιαν Στεργίου, υποψήφια διδάκτωρ Νομικής και συγγραφέας του βιβλίου διηγημάτων «Δέρμα», η οποία μιλάει για τη γενιά των τριαντάρηδων millennials και συζητάει με τον Γιάννη Μπαλαμπανίδη, διδάκτορα Πολιτικής Επιστήμης και συγγραφέα του βιβλίου «ΟΚ Boomer. Δοκίμιο για την πολιτική σε ρευστούς καιρούς».
  • Στο δεύτερο μέρος, κυριαρχεί η Ιαπωνία και η σχέση της μαζί μας. Στην εκπομπή φιλοξενείται ο Στέλιος Στεριτέρι Πρεζεράκο, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Τόκιο, και μας μιλάει για το βιβλίο του «Ένας Έλληνας στο Edo». Μαζί του ο Πάνος Αγριός, υπεύθυνος του  Japan Forum in Greece.

 

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: https://www.ertecho.gr/radio/proto/ και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert