ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Παρασκευή 10.03.2023

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Παρασκευή 10.03.2023

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, στις 22:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τις 10 έως τις 12 το βράδυ στο Πρώτο Πρόγραμμα, συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής.

Μια εκπομπή για σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και διαδικτυακά από το  https://www.ertecho.gr/radio/proto/ και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Αυτή την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, ώρα 22:00-24:00, καλεσμένοι στην εκπομπή είναι:

  • Η Ευρυδίκη Κραβαρίτη, διδάκτωρ Ιατρικής, ειδική παθολόγος – γηρίατρος, μιλάει για τα δικαιώματα των ασθενών και τις υποχρεώσεις των γιατρών στη σωστή ενημέρωση των ασθενών.
  • Η Χρύσα Χρυσοβιτσάνου, διδάκτωρ Ιατρικής, προϊσταμένη νοσηλεύτρια κέντρου Ειδικών  Νευρολογικών Νοσημάτων στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, μιλάει για το στρες και το πόσο επηρεάζει την υγεία μας, όπως για τα στρεσογόνα / αγχογόνα γεγονότα.
  • Η Χριστίνα Τσακιστράκη, διδάκτωρ Νομικής ΕΚΠΑ, μιλάει για το βιβλίο της «Η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης. Το ανθρώπινο Δικαίωμα των γυναικών σε μια ζωή χωρίς βία».

Παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 

Info:

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: https://www.ertecho.gr/radio/proto/και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert