ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Παρασκευή 17.02.2023

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – «Athens Calling» | Παρασκευή 17.02.2023

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Athens Calling»
Η Αθήνα καλεί

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τις 10 έως τις 12 το βράδυ στο Πρώτο Πρόγραμμα, συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής.

Μια εκπομπή για σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και διαδικτυακά από το  https://www.ertecho.gr/radio/proto/ και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Αυτή την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 22:00-24:00, καλεσμένοι στην εκπομπή είναι:

  • Ο Βασίλης Βερτουδάκης, αναπληρωτής καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ, ο οποίος μιλάει για τον έρωτα στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και το βιβλίο του «Αρισταίνετος: Ερωτικαί Επιστολαί».
  • Η Έφη Καρακάντζα, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, η οποία μιλάει για τα βιβλία της «Οιδίπους Τύραννος» και «Antigone».
  • Η διεθνολόγος Ελένη Μαλανδράκη, η οποία μιλάει για την ανάγκη ανατροπής των ταμπού στο σεξ και τον έρωτα. Επίσης, αναφέρεται στην Ένωση Αθέων και στην πολιτική ορθότητα που έχει κακώς παρεξηγηθεί.

Παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 

Info:

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Live Streaming: https://www.ertecho.gr/radio/proto/και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert