ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Η Μαρίνα Βερνίκου στην εκπομπή «Προσφέρω» | Σάββατο 01.04.2023

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Η Μαρίνα Βερνίκου στην εκπομπή «Προσφέρω» | Σάββατο 01.04.2023

ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Προσφέρω»

Με την Αθηνά Γιόγιακα

 

Ραντεβού στο Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο, στις 15:00,
για ένα ενημερωτικό ταξίδι στον όμορφο κόσμο της προσφοράς

Η εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 1η Απριλίου 2023, στις 15:00 
Η Μαρίνα Βερνίκου μιλάει στο Πρώτο Πρόγραμμα
και στην εκπομπή «Προσφέρω»
για την
CREAID και τη Memorabilia Collection 2023

Η Μαρίνα Βερνίκου, ιδρύτρια και πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού CREAID, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 1η Απριλίου 2023, στις 15:00, από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Η κυρία Βερνίκου μιλάει για το έργο και τις δράσεις της CREAID, ενός μη-κερδοσκοπικού οργανισμού, που αρχή του είναι η δημιουργία με σκοπό τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Επίσης, παρουσιάζει το νέο project της CREAID, στο οποίο αθλητές που συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καλλιτέχνες και προσωπικότητες, ηθοποιοί από όλο τον κόσμο, και όχι μόνο, δωρίζουν ένα αντικείμενο συναισθηματικής αξίας, από την προσωπική τους συλλογή.

Με αφορμή την έκθεση «Memorabilia Collection 2023» και την δημοπρασία που διοργανώνεται από τις 5 έως τις 10 Απριλίου,η πρόεδρος της CREAID μιλάει για τη σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς και την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», καθώς τα έσοδα από την ηλεκτρονική δημοπρασία θα διατεθούν για την αγορά ψηφιακού υπερηχογράφου υψηλής ανάλυσης για την έγκαιρη διάγνωση του παιδικού καρκίνου.

Η Μαρίνα Βερνίκου συζητάει για τον τρόπο με τον οποίο η CREAID χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και τις δημιουργίες των υποστηρικτών της για να βοηθήσει την τοπική κοινωνία και να ευαισθητοποιήσει μέσα από αυτές τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες.

Δημοσιογραφική επιμέλεια και παρουσίαση: Αθηνά Γιόγιακα

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8
και στη Φωνή της Ελλάδας

 

Info

Σάββατο 1η Απριλίου 2023, ώρα 15:00 – 16:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

www.facebook.com/voiceofgreece.ert